Locuri și obiective interesante pot fi văzute în Elbląg. Acest oraș este situat în Polonia și prezintă un mare interes pentru turiști. De-a lungul istoriei, orașul a aparținut Prusiei de ceva timp, apoi Poloniei. În 1945, trupele sovietice au intrat pe teritoriu și au relocat majoritatea polonezilor din Uniunea Sovietică. Astăzi, există multe monumente și un cimitir militar.

Cei cărora le place să călătorească cu mașina de obicei rezervă o mașină în Polonia în avans online. Tarifele pot varia în funcție de sezon, durata închirierii și ofertele speciale suplimentare disponibile. De asemenea, puteți alege online un hotel în Varșovia la cel mai bun preț.

Cum să ajungi în oraș?

tren;
autobuz.
Avioanele nu zboară aici, cel mai apropiat aeroport este situat pe teritoriul Gdansk.

Cafenele și restaurantele din oraș.

Studnia smakowa - restaurante populare în Polonia. Aici puteți găsi preparate tradiționale. Pentru copii, există rețete delicioase de dulciuri și o prezentare interesantă a alimentelor. Mâncarea de semnătură este macaroane și brânză de casă.

Designul neobișnuit și interiorul cafenelei este o direcție de break dance. În zona centrală a orașului, din 1991, un tramvai a circulat prin teritoriu, toată lumea putea să intre înăuntru să-l circule și să bea cafea sau ceai fierbinte. O astfel de distracție plăcută va oferi ocazia de a vă bucura de toate frumusețile naturii și ale societății.

Unde și ce să vezi în oraș?

1) Biserica Elbląg Sf. Nicolae este cea mai mare catedrală din Polonia. Înălțimea sa este de aproximativ 98 de metri. Construcția a început la mijlocul secolului al XIII-lea și a durat mai bine de cinci ani. Interiorul clădirii este construit în stil gotic. Puteți asculta concerte de muzică sacră.


2) Există un muzeu lângă catedrală. Clădirea conține săpături arheologice din epoca prusacă.

3) Parcul Bazhantarnya - teritoriul este foarte imens, aproximativ 367 de hectare. Au fost plantați mai mult de sute de mii de copaci și arbuști. Există bănci pentru o distracție confortabilă. Peisajul este variat, se vede o pădure verde în care curge un pârâu și stropi peștii. Munți și câmpii, vara mulți turiști vizitează telecabina, iar iarna schiază pe zăpadă.

4) Dacă mergi la mare. Apoi, coasta baltică va mulțumi cu nisipul său cald și apa rece. Chiar și în cea mai caldă perioadă, apa are optsprezece grade. Există hoteluri uriașe pe coastă. Marea se întinde prin multe orașe care au suficiente locuri uimitoare pentru a călători.

Gdansk - un turist trebuie să viziteze bisericile și catedralele antice.


Gdynia este un port mare de nave și un muzeu.
Kołobrzeg - o mulțime de festivaluri au loc aici în nopțile de vară. Casele colorate și pline de culoare atrag fiecare călător.

5) Poarta Comerțului lui Brom - este un loc epic. Situat în centrul orașului, în locul vechi. În antichitate, aceste ruine au servit ca forțe de apărare. Până astăzi s-au păstrat blocuri de piatră de subsoluri și hambare. Lângă ei poți vedea o statuie a unui băiețel care a ajutat cândva la salvarea orașului.

Legendă: În miezul nopții în oraș, un băiețel avea o lumină aprinsă. Între timp, un militar și-a făcut drum în teritoriu, văzând că dăduse o comandă curată invadatorilor care îl așteptau în afara porții. Tipul a văzut asta și a tăiat toate frânghiile care țineau poarta și s-au închis. Auzind vuietul, toată lumea a fugit să se uite la micul salvator, dar acesta a fost rănit.

Unde să stați în Elbląg?

Hotelurile sunt situate în zona centrală a orașului, costul este în jur de 40 de euro, iar dacă mergi puțin mai departe, aceleași apartamente vor costa cu un ordin de mărime mai mic.

Cel mai luxos hotel se află în Casa Regală. Camerele sunt decorate în stil istoric, dar tot mobilierul este modern. Candelabre și arme vechi atârnă de-a lungul pereților. Pe teritoriu există un muzeu cu diverse evenimente istorice și imagini. Curtea din spate are o piscină interioară și un centru spa. Mulți turiști le place să stea în el și să studieze cultura istorică.

Orașul are posibilitatea de a vizita magazinele și de a face o mulțime de cumpărături. Vinde o mulțime de mărci diferite de haine și pantofi. Clienții fideli sunt oferite carduri de reducere și asistență pentru clienți 24/7.

1. Familia Malbor Gallery este un lanț mare de magazine și restaurante. O vizită vă va oferi ocazia să vă bucurați de toate tipurile de mâncăruri interesante și tradiționale.
2. Wenic - haine ieftine pentru cei mici.Lăsați fiecare copil să se simtă frumos.Fiecare vizitator se va putea bucura din plin de toate frumusețile și priveliștile orașului.