Elblągissa on mielenkiintoisia paikkoja ja nähtävyyksiä. Tämä kaupunki sijaitsee Puolassa ja on erittäin kiinnostava turisteille. Kautta historian kaupunki kuului jonkin aikaa Preussille ja sitten Puolalle. Vuonna 1945 Neuvostoliiton joukot saapuivat alueelle ja uudelleensijoittivat suurimman osan puolalaisista Neuvostoliitosta. Nykyään siellä on monia monumentteja ja sotilaallinen hautausmaa.

Ne, jotka haluavat matkustaa autolla, varaavat yleensä auton Puolasta etukäteen verkossa. Hinnat voivat vaihdella vuodenajan, vuokra-ajan ja saatavilla olevien lisäerikoisuuksien mukaan. Voit myös valita hotellin Varsovasta verkossa parhaaseen hintaan.

Miten kaupunkiin pääsee?

juna;
bussi.
Koneet eivät lennä täällä, lähin lentokenttä sijaitsee Gdanskin alueella.

Kaupungin kahviloita ja ravintoloita.

Studnia smakowa – suosittuja ravintoloita Puolassa. Täältä löydät perinteisiä ruokia. Lapsille on tarjolla herkullisia makeisreseptejä ja mielenkiintoinen ruokaesitys. Oma ruokalaji on kotitekoinen makaroni ja juusto.

Kahvilan epätavallinen muotoilu ja sisustus on break dance -suuntaus. Kaupungin keskustassa on vuodesta 1991 lähtien kulkenut alueen halki raitiovaunu, jonka sisälle kaikki pääsivät ajelemaan ja juomaan kuumaa kahvia tai teetä. Tällainen miellyttävä ajanviete tarjoaa mahdollisuuden nauttia kaikesta luonnon ja yhteiskunnan kauneudesta.

Missä ja mitä nähdä kaupungissa?

1) Elblągin Pyhän Nikolauksen kirkko on Puolan suurin katedraali. Sen korkeus on noin 98 metriä. Rakentaminen aloitettiin 1200-luvun puolivälissä ja kesti yli viisi vuotta. Rakennuksen sisustus on rakennettu goottilaiseen tyyliin. Voit kuunnella pyhän musiikin konsertteja.


2) Katedraalin lähellä on museo. Rakennuksessa on arkeologisia kaivauksia Preussin ajalta.

3) Bazhantarnya-puisto - alue on erittäin suuri, noin 367 hehtaaria. Puita ja pensaita on istutettu yli satoja tuhansia. Siellä on penkkejä mukavaa ajanvietettä varten. Maisema on vaihteleva, näet vehreän metsän, jossa virtaa puro ja roiskuu kaloja. Vuoret ja tasangot, kesällä monet turistit vierailevat köysiradalla, ja talvella he laskevat alas lunta.

4) Jos menet merelle. Silloin Itämeren rannikko miellyttää lämpimällä hiekalla ja viileällä vedellä. Jopa kuumimpana aikana vesi on kahdeksantoista astetta. Rannikolla on suuria hotelleja. Meri ulottuu monien kaupunkien läpi, joissa on tarpeeksi upeita matkakohteita.

Gdansk – turistin täytyy käydä muinaisissa kirkoissa ja katedraaleissa.


Gdynia on suuri laivasatama ja museo.
Kołobrzeg - täällä järjestetään kesäiltaisin paljon festivaaleja. Värikkäät ja värikkäät talot houkuttelevat jokaista matkailijaa.

5) Bromin kauppaportti - on eeppinen paikka. Sijaitsee kaupungin keskustassa vanhassa paikassa. Muinaisina aikoina nämä rauniot toimivat puolustusvoimina. Tähän päivään asti on säilynyt kellarien ja aittojen kivikortteleita. Niiden vieressä on patsas pikkupojasta, joka aikoinaan auttoi pelastamaan kaupungin.

Legenda: Keskellä yötä kaupungissa pikkupojalla oli valo päällä. Sillä välin alueelle saapui sotilasmies nähdessään, että hän oli antanut puhtaan käskyn hyökkääjille, jotka odottivat häntä portin ulkopuolella. Kaveri näki tämän ja katkaisi kaikki porttia pitävät köydet ja he sulkivat. Kuultuaan karjun, kaikki juoksivat ulos katsomaan pientä pelastajaa, mutta hän haavoittui.

Missä yöpyä kohteessa Elbląg?

Hotellit sijaitsevat kaupungin keskustassa, hinta on noin 40 euroa, ja jos mennään vähän pidemmälle, samat asunnot maksavat suuruusluokkaa vähemmän.

Ylellisin hotelli sijaitsee kuninkaallisessa talossa. Huoneet on sisustettu historialliseen tyyliin, mutta kaikki kalusteet ovat moderneja. Seinillä roikkuu kynttelikkö ja ikivanhoja aseita. Alueella on museo, jossa on erilaisia historiallisia tapahtumia ja kuvia. Takapihalla on sisäuima-allas ja kylpylä. Monet lomailijat viihtyvät siellä ja tutkivat historiallista kulttuuria.

Kaupungilla on mahdollisuus käydä kaupoissa ja tehdä paljon ostoksia.Se myy paljon eri merkkisiä vaatteita ja kenkiä. alennuskortit ja 24/7 asiakastuki.

1.  Malbor Gallery on suuri kauppojen ja ravintoloiden ketju. Vierailu antaa sinulle mahdollisuuden nauttia kaikista mielenkiintoisista ja perinteisistä ruoista.
2. Wenic - edullisia vaatteita pienille. Anna jokaisen lapsen tuntea olonsa kauniiksi. Jokainen vierailija voi nauttia täysin kaupungin kauneudesta ja nähtävyyksistä.