Castelul Ambras, construit la începutul secolului al XVI-lea în Innsbruck, este numit unul dintre cele mai interesante repere arhitecturale ale orașului. Prima clădire de pe acest sit a apărut în secolul al X-lea, dar în secolul al XVI-lea arhiducele Ferdinand al II-lea a transformat-o într-un palat frumos, așa cum îl puteți vedea astăzi. În 1880 a fost transformat în muzeu.

< p>
Cu mult înainte de călătorie, mulți turiști rezervă online o mașină în Austria pentru a obține un tarif de închiriere favorabil, pentru a vedea mai multe atracții și pentru a nu depinde de grupurile de excursii. La Innsbruck costul unei mașini de clasă compactă începe de la 15 euro pe zi.

< p>
Astăzi Ambras este împărțit în castele de sus și de jos. Aici puteți vedea interioare unice, Sala Spaniolă, decorată în stilul Renașterii, o galerie de artă (inclusiv o galerie de 300 de portrete), colecția regală de curiozități și rarități și un frumos parc englezesc este răspândit în jur. De remarcat sunt și pereții interiori ai castelului - sunt acoperiți cu picturi uimitoare cu efect tridimensional. Vara, aici au loc adesea concerte de muzică clasică.

< p>

Inspecția castelului și o plimbare în parc vor dura aproximativ 2,5 ore. Este situat la sud de centrul orasului, la 20 Schlossstrae, pe unul dintre dealurile joase cu o priveliste uluitoare. Puteți ajunge aici cu autobuzul orașului numărul 4134 (mergeți la stația Schloss Ambras). Cei care urmează să ajungă aici cu transportul privat ar trebui să-și amintească că parcarea din fața castelului este aproape întotdeauna plină.