1500-luvun alussa Innsbruckiin rakennettua Ambrasin linnaa kutsutaan yhdeksi kaupungin mielenkiintoisimmista arkkitehtonisista maamerkeistä. Ensimmäinen rakennus tälle paikalle ilmestyi 1000-luvulla, mutta 1500-luvulla arkkiherttua Ferdinand II muutti sen kauniiksi palatsiksi, sellaisena kuin voit nähdä sen nykyään. Vuonna 1880 se muutettiin museoksi.

< p>
Juuri ennen matkaa monet turistit varaavat auton Itävallasta verkossa saadakseen edullisen vuokrahinnan, nähdäkseen enemmän nähtävyyksiä eivätkä ole riippuvaisia ​​retkiryhmistä. Innsbruckissa kompaktiluokan auton hinta alkaa 15 eurosta päivässä.

< p>
Tänään Ambras on jaettu Ylä- ja Alalinnaan. Täällä voit nähdä ainutlaatuiset sisätilat, renessanssin tyyliin sisustettu Espanjan sali, taidegalleria (mukaan lukien 300 muotokuvan galleria), kuninkaallinen kokoelma mielenkiintoisia ja harvinaisuuksia sekä kaunis englantilainen puisto. Myös linnan sisäseinät ovat huomionarvoisia - ne on peitetty upeilla maalauksilla, joilla on kolmiulotteinen vaikutus. Kesäisin täällä järjestetään usein klassisen musiikin konsertteja.

< p>

Linnan tarkastus ja kävely puistossa kestävät noin 2,5 tuntia. Se sijaitsee kaupungin keskustan eteläpuolella, osoitteessa 20 Schlossstrae, yhdellä matalista kukkuloista, josta on upeat näkymät. Pääset tänne kaupunkibussilla numero 4134 (mene Schloss Ambrasin pysäkille). Yksityisliikenteellä tänne ajelevien kannattaa muistaa, että linnan edessä oleva parkkipaikka on lähes aina täynnä.