Singapur aslında oldukça harika bir yer. Geleneksel Asya ile modern dünyanın tüm yeniliklerini başarıyla birleştirir. Her yıl bu şehir devleti giderek daha fazla gezgin tarafından ziyaret ediliyor, bu yüzden popülerlik derecesi artıyor.

Singapur'da< araba ve otel kiralamak da faydalıdır./ a> önceden. Fiyatları online olarak karşılaştırabilir ve %70'e varan indirimlerden yararlanabilirsiniz. Marina Bay Sands için gecelik 320 €'dan rezervasyon yapılabilir.


Singapur'a hoş geldiniz, Changi Havalimanı
yemyeşil bahçeleri (bir tanesi 1000 kelebeğe ev sahipliği yapıyor), birçok perakende satış mağazası, sanat eseri, asma köprüsü ve yüzme havuzuyla ünlüdür.
Bahçeler Körfez kıyısında Su boyunca uzanan yeşil alanlar hızla şehrin başlıca cazibe merkezlerinden biri haline geldi ve Singapur'a yapılacak hiçbir gezi böyle bir yürüyüş olmadan tamamlanmış sayılmaz. Göller, özenle düzenlenmiş çimenler ve tuhaf çiçekler konukları bekliyor.

Hawker Center'da Akşam Yemeği
20. yüzyılın ortalarında, şehir yönetimi sokak yemeklerini devasa "yemek mahkemelerine" dönüştürmeyi önerdi. büyük boşluklarda. Daha sonra büyük alışveriş merkezleri haline geldiler, ancak yemek alanları aynı kaldı. Singapur, yaygın olarak dünyanın en iyi gurme şehirlerinden biri olarak kabul edilir ve bu alışveriş merkezlerinde kendinizi şehrin mutfak geleneklerine kaptırabilirsiniz.



Yerlileri takip edin Hawker Merkezleri
şehrin her yerine dağılmıştır ve her birinin hangisinin en iyi olduğu konusunda farklı görüşleri vardır (merkezdeki Maxwell Yolu'ndan başlayabilirsiniz). Ancak hepsinin ortak bir konsepti var. Nereye giderseniz gidin - o kadar çok yemek servis etmeyen düzinelerce tezgah var. İlk seferinde bir büfe seçmek zor olabilir, bu nedenle çok sayıda yerlinin bulunduğu bir büfe seçin - burada kesinlikle en iyi yemeği tadacaksınız.


Ulusal Sanat Galerisi'ne gidin
sevenler, eski Yargıtay ve Belediye Binası olmak üzere iki tarihi bina içinde yer alan bu galeriye bayılacaklar. Ve sanattan uzak olsanız bile, Ulusal Galeri çağdaş Singapur ve Güneydoğu Asya sanatının en iyi koleksiyonunu barındırdığı için burayı kesinlikle seveceksiniz.

Küçük Hindistan Küçük Hindistan
Singapur'un en işlek bölgelerinden biri ve kalabalık sokaklarında dolaşmak çok eğlenceli. Serangoon Yolu, bölgenin ana yoludur, ancak küçük ara sokaklara bakarsanız, kendinizi baş döndürücü baharat aromaları ve Hint cazibe merkezlerinin karışımına kaptırabilirsiniz. Hindu ve Çin tapınakları, kiliseler ve camiler ile 24 saat açık bir alışveriş merkezi olan Mustafa Center ile bir arada bulunur.