Szingapúr valójában egy csodálatos hely. Sikeresen ötvözi a hagyományos Ázsiát és a modern világ összes újdonságát. Évről évre egyre több utazó keresi fel ezt a városállamot, ezért népszerűsége növekszik.

Szintén előnyös autót és szállodát bérelni Szingapúrban előre. Összehasonlíthatja az árakat online, és akár 70% kedvezményt is kaphat. A Marina Bay Sands éjszakánként 320 €-tól foglalható.

< p>
Üdvözöljük Szingapúrban, a Changi repülőtér
a buja kertjéről (amelyek egyike 1000 pillangónak ad otthont), számos kiskereskedelmi üzletről, művészetről, felvonóhídról és úszómedencéről híres.
Kertek Az öböl mellett a víz mentén elterülő zöldterületek gyorsan a város egyik fő látványosságává váltak, és egyetlen szingapúri utazás sem lehet teljes ilyen séta nélkül. Tavak, gondosan rendezett pázsit és szeszélyes virágok várják a vendégeket.

Vacsorázzon a Hawker Centerben A 20. század közepe táján
a város önkormányzata javasolta az utcai élelmiszerboltok átalakítását hatalmas "éttermi udvarokká" hatalmas terekben. Később nagy bevásárlóközpontokká váltak, de az élelmiszerudvarok ugyanazok maradtak. Szingapúrt széles körben a világ egyik legjobb ínyenc városaként tartják számon, és ezekben a bevásárlóközpontokban elmerülhet a város kulináris hagyományaiban.

< p>

Kövesse a helyieket A Hawker Centerek
szétszórtan találhatók a városban, és mindegyiknek más a véleménye arról, hogy melyik a legjobb (a központban lévő Maxwell Roadról indulhat). Azonban mindegyiknek van egy közös koncepciója. Függetlenül attól, hogy hova mész enni – több tucat bódé kínál nem túl sok ételt. Első alkalommal nehéz lehet kioszkot választani, ezért válasszon olyat, ahol sok helyi lakos van – itt biztosan megkóstolhatja a legjobb ételt.

< p>
Irány a Nemzeti Galéria A művészet
ek szerelmesei imádni fogják ezt a galériát, amely két történelmi épületben található: az egykori Legfelsőbb Bíróságon és a Városházán. És még ha távol áll is a művészettől, biztosan tetszeni fog itt, hiszen a Nemzeti Galéria ad otthont a kortárs szingapúri és délkelet-ázsiai művészet legkiválóbb gyűjteményének.

Kis India Kis India
Szingapúr egyik legforgalmasabb területe, és egy séta a forgalmas sikátorokon nagyon szórakoztató. A Serangoon Road a környék főútja, de ha benézünk a kis mellékutcákba, elmerülhetünk a fűszerek és az indiai látnivalók aromáinak szédítő keverékében. A hindu és kínai templomok mellett templomok és mecsetek, valamint a Mustafa Center, egy 24 órás bevásárlóközpont található.