Singapore is eigenlijk best een geweldige plek. Het combineert met succes traditioneel Azië en alle nieuwigheden van de moderne wereld. Elk jaar wordt deze stadstaat door meer en meer reizigers bezocht, waardoor de populariteitsbeoordeling toeneemt.

Het is ook voordelig om een ​​auto en hotel te huren in Singapore vooraf. U kunt online prijzen vergelijken en tot 70% korting krijgen. Marina Bay Sands is te boeken vanaf € 320 per nacht.

< p>
Welkom in Singapore, Changi Airport
staat bekend om zijn weelderige tuinen (waarvan er één de thuisbasis is van 1000 vlinders), vele winkels, kunst, ophaalbrug en zwembad.
Tuinen bij de baai Groene ruimtes langs het water zijn snel een van de belangrijkste attracties van de stad geworden, en geen reis naar Singapore is compleet zonder zo'n wandeling. Meren, zorgvuldig aangelegde gazons en grillige bloemen wachten op de gasten.

Dineer in Hawker Center Rond
het midden van de 20e eeuw stelde het stadsbestuur voor om straatvoedselwinkels om te vormen tot enorme "foodcourts" in enorme ruimtes. Later werden het grote winkelcentra, maar de foodcourts bleven hetzelfde. Singapore wordt algemeen beschouwd als een van de beste gastronomische steden ter wereld, en in deze winkelcentra kun je jezelf onderdompelen in de culinaire tradities van de stad.

< p>

Volg de lokale bevolking. Hawker Centers
zijn verspreid over de stad en hebben allemaal hun eigen mening over welke het beste is (u kunt starten vanaf Maxwell Road in het centrum). Ze hebben echter allemaal een gemeenschappelijk concept. Waar je ook gaat eten - er zijn tientallen kraampjes die niet zo veel gerechten serveren. Het kan moeilijk zijn om de eerste keer een kiosk te kiezen, dus kies er een met veel locals - hier proef je zeker het beste gerecht.

< p>
Ga naar de National Gallery Art
liefhebbers zullen dol zijn op deze galerij, die zich in twee historische gebouwen bevindt: het voormalige Hooggerechtshof en het stadhuis. En zelfs als je verre van kunst bent, zul je het hier zeker leuk vinden, aangezien de National Gallery de mooiste collectie hedendaagse Singaporese en Zuidoost-Aziatische kunst herbergt.

Little India Little India
is een van de drukste gebieden in Singapore, en een wandeling door de drukke steegjes is erg leuk. Serangoon Road is de hoofdweg van het gebied, maar als je de kleine zijstraatjes inkijkt, kun je jezelf onderdompelen in een duizelingwekkende mix van aroma's van kruiden en Indiase attracties. Hindoeïstische en Chinese tempels bestaan ​​naast kerken en moskeeën en het Mustafa Center, een 24-uurswinkelcentrum.