Singapore är faktiskt en ganska fantastisk plats. Den kombinerar framgångsrikt traditionella Asien och alla nyheter i den moderna världen. Varje år besöks denna stadsstat av fler och fler resenärer, vilket är anledningen till att dess popularitetsbetyg ökar.

Det är också fördelaktigt att hyra bil och hotell i Singapore i förväg. Du kan jämföra priser online och få upp till 70 % rabatt. Marina Bay Sands kan bokas från 320 € per natt.

>< p>
Välkommen till Singapore, Changi Airport
är känd för sina lummiga trädgårdar (varav en är hem för 1 000 fjärilar), många butiker, konst, vindbrygga och pool.
Trädgårdar. by the Bay Grönområden som breder ut sig längs vattnet har snabbt blivit en av stadens främsta attraktioner, och ingen resa till Singapore är komplett utan en sådan promenad. Sjöar, noggrant arrangerade gräsmattor och nyckfulla blommor väntar gäster.

Ät på Hawker Center Runt
mitten av 1900-talet föreslog stadsstyrelsen att konvertera gatumatställen till massiva "maträtter" i stora utrymmen. De blev senare stora köpcentrum, men matställena förblev desamma. Singapore anses allmänt vara en av de bästa gourmetstäderna i världen, och i dessa gallerior kan du fördjupa dig i stadens kulinariska traditioner.

>< p>

Följ lokalbefolkningen Hawker Centers
är utspridda över hela staden och alla har olika åsikter om vilken som är bäst (du kan börja från Maxwell Road i centrum). Men de har alla ett gemensamt koncept. Oavsett var du går för att äta - det finns dussintals stånd som serverar inte så många rätter. Det kan vara svårt att välja kiosk första gången, så välj en med många lokalbefolkning - här kommer du definitivt att smaka den bästa rätten.

>< p>
Gå till National Gallery Art
älskare kommer att älska det här galleriet, som ligger inuti två historiska byggnader: den tidigare högsta domstolen och stadshuset. Och även om du är långt ifrån konst kommer du definitivt att gilla det här, eftersom National Gallery rymmer den finaste samlingen av samtida singaporeansk och sydostasiatisk konst.

Little India Little India
är ett av de mest trafikerade områdena i Singapore, och en promenad genom dess livliga gränder är mycket roligt. Serangoon Road är huvudvägen i området, men om du tittar in på de små sidogatorna kan du fördjupa dig i en svindlande blandning av aromer av kryddor och indiska attraktioner. Hinduiska och kinesiska tempel samexisterar med kyrkor och moskéer och Mustafa Center, ett 24-timmarsöppet shoppingcenter.