Singaporul este de fapt un loc uimitor. Combină cu succes Asia tradițională și toate noutățile lumii moderne. În fiecare an, acest oraș-stat este vizitat de tot mai mulți călători, motiv pentru care cota sa de popularitate crește.

Este, de asemenea, benefic să închiriezi o mașină și un hotel în Singapore în avans. Puteți compara prețurile online și puteți obține reduceri de până la 70%. Marina Bay Sands poate fi rezervat de la 320 EUR pe noapte.

< p>
Bine ați venit în Singapore, Aeroportul Changi
este renumit pentru grădinile sale luxuriante (dintre care una găzduiește 1.000 de fluturi), numeroase magazine de vânzare cu amănuntul, artă, pod mobil și piscină.
Grădini by the Bay Spațiile verzi care se întind de-a lungul apei au devenit rapid una dintre principalele atracții ale orașului și nicio excursie în Singapore nu este completă fără o astfel de plimbare. Lacuri, peluze atent amenajate și flori capricioase îi așteaptă pe oaspeți.

Luați masa la Hawker Center. Pe la mijlocul secolului al XX-lea, guvernul orașului a propus transformarea magazinelor de mâncare stradală în uriașe „food courts” în spații uriașe. Ulterior au devenit mari centre comerciale, dar food court-urile au rămas aceleași. Singapore este considerat unul dintre cele mai bune orașe gourmet din lume, iar în aceste mall-uri vă puteți cufunda în tradițiile culinare ale orașului.

< p>

Urmăriți localnicii. Centrele Hawker
sunt împrăștiate prin oraș și fiecare are o părere diferită despre care este cel mai bun (puteți începe de la Maxwell Road din centru). Cu toate acestea, toate au un concept comun. Indiferent de locul unde mergi să mănânci - există zeci de tarabe care servesc nu atât de multe feluri de mâncare. Poate fi dificil să alegi un chioșc prima dată, așa că alege unul cu mulți localnici - aici vei gusta cu siguranță cel mai bun fel de mâncare.

< p>
Du-te la Galeria Națională de artă
Iubitorii de artă vor adora această galerie, care se află în interiorul a două clădiri istorice: fosta Curte Supremă și Primărie. Și chiar dacă sunteți departe de artă, cu siguranță vă va plăcea aici, deoarece Galeria Națională găzduiește cea mai bună colecție de artă contemporană din Singapore și din Asia de Sud-Est.

Little India Little India
este una dintre cele mai aglomerate zone din Singapore, iar o plimbare pe aleile sale aglomerate este foarte distractiv. Serangoon Road este drumul principal al zonei, dar dacă te uiți pe străduțele laterale, te poți scufunda într-un amestec amețitor de arome de mirodenii și atracții indiene. Templele hinduse și chinezești coexistă cu biserici și moschei și cu Centrul Mustafa, un centru comercial deschis nonstop.