Singapur je vlastně docela úžasné místo. Úspěšně kombinuje tradiční Asii a všechny novinky moderního světa. Každým rokem tento městský stát navštěvuje stále více cestovatelů, a proto jeho popularita roste.

Výhodou je také půjčení auta a hotelu v Singapuru předem. Můžete porovnávat ceny online a získat až 70% slevu. Marina Bay Sands lze rezervovat od 320 EUR za noc.

< p>
Vítejte v Singapuru, letiště Changi
je známé svými svěžími zahradami (jedna z nich je domovem 1 000 motýlů), mnoha maloobchodními prodejnami, uměním, padacím mostem a bazénem.
Zahrady by the Bay Zelená prostranství rozléhající se podél vody se rychle stala jednou z hlavních atrakcí města a žádný výlet do Singapuru se neobejde bez takové procházky. Na hosty čekají jezera, pečlivě upravené trávníky a rozmarné květiny.

Večeře v Hawker Center Přibližně
v polovině 20. století navrhla městská vláda přeměnit pouliční prodejny jídla na masivní „food courty“ v obrovských prostorách. Později se z nich stala velká nákupní centra, ale food courty zůstaly stejné. Singapur je všeobecně považován za jedno z nejlepších gurmánských měst na světě a v těchto obchodních centrech se můžete ponořit do kulinářských tradic města.

< p>

Sledujte místní obyvatele Hawker Centers
jsou rozeseta po celém městě a každé má jiný názor na to, které z nich je nejlepší (začít můžete na ulici Maxwell Road v centru). Všechny však mají společný koncept. Bez ohledu na to, kam jdete na jídlo - existují desítky stánků, které nabízejí ne tolik jídel. Vybrat kiosek napoprvé může být obtížné, proto si vyberte takový se spoustou místních obyvatel – zde určitě ochutnáte to nejlepší jídlo.

< p>
Vydejte se do Národní galerie Milovníci umění
si zamilují tuto galerii, která sídlí uvnitř dvou historických budov: bývalého Nejvyššího soudu a radnice. A i když máte do umění daleko, určitě se vám tu bude líbit, protože Národní galerie ukrývá nejlepší sbírku současného singapurského umění a umění jihovýchodní Asie.

Malá Indie Malá Indie
je jedna z nejrušnějších oblastí v Singapuru a procházka jeho rušnými uličkami je hodně zábavná. Serangoon Road je hlavní silnicí oblasti, ale když se podíváte do malých postranních uliček, můžete se ponořit do závratné směsi vůní koření a indických zajímavostí. Hinduistické a čínské chrámy koexistují s kostely a mešitami a Mustafa Center, 24hodinové nákupní centrum.