Singapore on todella upea paikka. Se yhdistää onnistuneesti perinteisen Aasian ja kaikki modernin maailman uutuudet. Joka vuosi tässä kaupunkivaltiossa vierailee yhä enemmän matkailijoita, minkä vuoksi sen suosio kasvaa.

Auton ja hotellin vuokraaminen on myös edullista Singaporesta etukäteen. Voit vertailla hintoja verkossa ja saada jopa 70 % alennuksen. Marina Bay Sandsin voi varata alkaen 320 € per yö.

< p>
Tervetuloa Singaporeen, Changin lentokenttä
on tunnettu rehevistä puutarhoistaan ​​(joista yhdessä asuu 1 000 perhosta), monista myyntipisteistä, taiteesta, laskusillasta ja uima-altaastaan.
Puutarhat. Bayn rannalla Veden varrella levittäytyvistä viheralueista on nopeasti tullut yksi kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä, eikä yksikään matka Singaporeen ole täydellinen ilman tällaista kävelyä. Järvet, huolella järjestetyt nurmikot ja omituiset kukat odottavat vieraita.

Illasta Hawker Centerissä 1900-luvun puolivälissä
kaupungin hallitus ehdotti katuruokapaikkojen muuttamista massiiviseksi "ruokakentiksi". suurissa tiloissa. Myöhemmin niistä tuli suuria ostoskeskuksia, mutta ruokakentät säilyivät ennallaan. Singaporea pidetään laajalti yhtenä maailman parhaista gourmetkaupungeista, ja näissä ostoskeskuksissa voit uppoutua kaupungin kulinaarisiin perinteisiin.

< p>

Seuraa paikallisia Hawker Centerit
ovat hajallaan ympäri kaupunkia ja jokaisella on erilainen mielipide siitä, mikä on paras (voit aloittaa Maxwell Roadilta keskustassa). Niillä kaikilla on kuitenkin yhteinen käsite. Riippumatta siitä, minne menet syömään - siellä on kymmeniä kojuja, joissa tarjoillaan vähän ruokia. Kioskin valitseminen voi olla vaikeaa ensimmäisellä kerralla, joten valitse sellainen, jossa on paljon paikallisia – täällä maistuu varmasti paras ruokalaji.

< p>
Siirry National Galleryyn Taiteen
ystävät rakastavat tätä galleriaa, joka sijaitsee kahdessa historiallisessa rakennuksessa: entisessä korkeimmassa oikeudessa ja kaupungintalossa. Ja vaikka olet kaukana taiteesta, pidät siitä varmasti täällä, sillä National Galleryssa on hienoin kokoelma singaporelaista ja Kaakkois-Aasian nykytaidetta.

Pikku Intia Pikku Intia
on yksi vilkkaimmista alueista Singaporessa, ja kävely sen vilkkailla kujilla on hauskaa. Serangoon Road on alueen päätie, mutta jos katsot pienille sivukaduille, voit uppoutua huimaavaan mausteiden ja intialaisten nähtävyyksien aromien sekoitukseen. Hindu- ja kiinalaiset temppelit ovat rinnakkain kirkkojen ja moskeijoiden sekä Mustafa Centerin, 24h-ostoskeskuksen kanssa.