Avustralya bir anakara ülkesidir. Bu kıtada aktif yanardağ yok ama burada güneş, okyanus, kumsallar ve mutlu insanlar var. Avustralya'nın nüfusu esas olarak kıyıda yoğunlaşmıştır ve merkez çok seyrek nüfusludur. Melbourne buradaki en büyük şehirdir. Tüm ülkedeki hayatı yargılamak için kullanılabilir.

Arabayla seyahat etmeyi sevenler genellikle Avustralya'da önceden çevrimiçi olarak araç rezervasyonu yapar. Fiyatlar sezona, kiralama süresine ve mevcut ek özel fırsatlara göre değişebilir. Ayrıca çevrimiçi olarak en iyi fiyata Melbourne'da bir otel seçebilirsiniz. Örneğin, Windsor Oteli gecelik 113 Euro'dan rezerve edilebilir.

Victoria tarzı binaların modern gökdelenlerle bir arada bulunduğu, ilginç mimariye sahip bir şehir. Sokaklar çok temiz. Turistler buraya gelmeyi çok seviyor çünkü bu şehir yedi kez yaşam için en uygun şehir olarak kabul edildi. Örneğin ulaşım. Rengarenk tramvaylar burada herkes için ücretsiz. Yeşil alanları sadece parklarda ve sokaklarda değil, binalarda bile görüyoruz. Sokaklar birbirine paraleldir, bu da navigasyonu büyük ölçüde kolaylaştırır. Burada hala reklam olmasına rağmen can sıkıcı reklam yapıları görmeyeceksiniz. Melbourne'de sigaralar çok pahalı, bu yüzden hükümet sigarayla mücadele ediyor. Melbourne aynı zamanda bir spor şehridir. Spor etkinlikleri genellikle şehrin çok sayıdaki stadyumunda yapılır.



Metropolde bir mucize görebilirsiniz - pembe bir göl. O fantastik. Bu arada, Avustralya'da böyle birden fazla göl var. Aslında buradaki su her zaman her zamanki renginde ve yoğun sıcak ve yağmur yağmaması nedeniyle kısa bir süre pembeye dönüyor. Ve kırmızı pigmenti üreten algler bu mucizeyi gerçekleştirir. Bu doğa olayını izlemek büyük bir başarı.

Melbourne
çok uluslu bir şehirdir. Burada çok sayıda göçmen var. Avustralya'da iki yüzden fazla farklı ulus barış içinde bir arada yaşıyor, bir arada var oluyor, aileler kuruyor. Burada bile böyle bir cazibe var - üzerine stellerin kurulu olduğu bir köprü. Her biri, insanların Avustralya'da yaşadığı ülkenin adına sahiptir. Tabii bir de Rusya var. Tüm ziyaretçiler Avustralyalı olur.


Melbourne asla uyumaz. Gündüzleri ne kadar güzelse geceleri de o kadar güzeldir. Çok sayıda bar ve restoran insanlarla dolu. Fuhuş burada vergi ödeyen yasal bir iştir. . Melbourne bir festival şehridir. Burada yaşayan halkların her biri kendi kültürlerinden bir parçayı buraya getirdi.