Australië is een land op het vasteland. Er zijn geen actieve vulkanen op dit continent, maar er is hier zon, zee, strand en gelukkige mensen. De bevolking van Australië is voornamelijk geconcentreerd aan de kust en het centrum is zeer dunbevolkt. Melbourne is hier de grootste stad. Het kan worden gebruikt om het leven in het hele land te beoordelen.

Wie graag met de auto reist, boekt meestal van tevoren online een auto in Australië. Tarieven kunnen variëren per seizoen, huurperiode en extra speciale aanbiedingen. U kunt ook online een hotel in Melbourne kiezen voor de beste prijs. Zo is The Hotel Windsor te boeken vanaf 113 euro per nacht.

Een stad met interessante architectuur, waar gebouwen in Victoriaanse stijl samengaan met moderne wolkenkrabbers. De straten zijn erg schoon. Toeristen komen hier graag, omdat deze stad zeven keer is erkend als de meest geschikte stad voor het leven. Bijvoorbeeld vervoer. Veelkleurige trams zijn hier voor iedereen gratis. We zien groen niet alleen in parken en op straat, maar zelfs op gebouwen. De straten lopen evenwijdig aan elkaar, wat de navigatie enorm vergemakkelijkt. Hier zie je geen vervelende advertentiestructuren, hoewel er nog steeds reclame is. In Melbourne zijn sigaretten erg duur, dus de overheid bestrijdt roken. Melbourne is ook een stad van sport. Sportevenementen worden vaak gehouden in de talrijke stadions van de stad.



Midden in de metropool zie je een wonder - een roze meer. Het is fantastisch. Trouwens, er is meer dan één zo'n meer in Australië. In feite heeft het water hier altijd de gebruikelijke kleur en wordt het even roze vanwege de intense hitte en het gebrek aan regen. En de algen die het rode pigment produceren, verrichten dit wonder. Het is een groot succes om naar dit natuurverschijnsel te kijken.

Melbourne
is een multinationale stad. Er zijn hier veel immigranten. Meer dan tweehonderd verschillende naties leven vreedzaam naast elkaar in Australië, leven naast elkaar, creëren gezinnen. Er is hier zelfs zo'n attractie - een brug waarop stèles zijn geïnstalleerd. Elk heeft de naam van het land van waaruit mensen in Australië wonen. Natuurlijk is er ook Rusland. Alle bezoekers worden Australiërs.


Melbourne slaapt nooit. Het is 's nachts net zo mooi als overdag. De talloze bars en restaurants zitten vol met mensen. Prostitutie is hier een legaal bedrijf dat belasting betaalt. . Melbourne is een festivalstad. Elk van de mensen die hier wonen, heeft een stukje van hun cultuur hierheen gebracht.