Australia este o țară continentală. Nu există vulcani activi pe acest continent, dar aici există soare, ocean, plaje și oameni fericiți. Populația Australiei este concentrată în principal pe coastă, iar centrul este foarte puțin populat. Melbourne este cel mai mare oraș de aici. Poate fi folosit pentru a judeca viața în toată țara.

Cei cărora le place să călătorească cu mașina de obicei rezervă online în avans o mașină în Australia. Tarifele pot varia în funcție de sezon, durata închirierii și ofertele speciale suplimentare disponibile. De asemenea, puteți alege online un hotel în Melbourne la cel mai bun preț. De exemplu, Hotel Windsor poate fi rezervat de la 113 euro pe noapte.

Un oraș cu arhitectură interesantă, în care clădirile în stil victorian coexistă cu zgârie-nori moderni. Străzile sunt foarte curate. Turiștilor le place să vină aici, deoarece acest oraș a fost recunoscut ca fiind cel mai convenabil pentru viață de șapte ori. De exemplu transportul. Tramvaiele multicolore sunt gratuite pentru toată lumea de aici. Vedem spații verzi nu doar în parcuri și pe străzi, ci chiar și pe clădiri. Străzile sunt paralele între ele, ceea ce facilitează foarte mult navigația. Aici nu veți vedea structuri de publicitate enervante, deși mai există publicitate. În Melbourne, țigările sunt foarte scumpe, așa că guvernul luptă împotriva fumatului. Melbourne este, de asemenea, un oraș al sportului. Evenimentele sportive au loc adesea pe numeroasele stadioane ale orașului.



Chiar în metropolă poți vedea un miracol - un lac roz. E fantastic. Apropo, există mai mult de un astfel de lac în Australia. De fapt, apa de aici este întotdeauna culoarea obișnuită și devine roz pentru scurt timp din cauza căldurii intense și a lipsei ploii. Iar algele care produc pigmentul roșu fac acest miracol. Vizionarea acestui fenomen natural este un mare succes.

Melbourne
este un oraș multinațional. Sunt foarte mulți imigranți aici. Peste două sute de națiuni diferite coexistă pașnic în Australia, coexistă, creează familii. Există chiar și o astfel de atracție aici - un pod pe care sunt instalate stele. Fiecare are numele țării din care locuiesc oamenii în Australia. Desigur, există și Rusia. Toți vizitatorii devin australieni.


Melbourne nu doarme niciodată. Este la fel de frumos noaptea ca și ziua. Numeroasele baruri și restaurante sunt aglomerate de oameni. Prostituția aici este o afacere legală care plătește taxe. . Melbourne este un oraș festival. Fiecare dintre popoarele care trăiesc aici a adus aici o bucată din cultura lor.