Australien är ett fastlandsland. Det finns inga aktiva vulkaner på denna kontinent, men det finns sol, hav, stränder och glada människor här. Australiens befolkning är huvudsakligen koncentrerad till kusten, och centrum är mycket glest befolkat. Melbourne är den största staden här. Den kan användas för att bedöma livet i hela landet.

De som gillar att resa med bil brukar boka en bil i Australien online i förväg. Priserna kan variera beroende på säsong, hyreslängd och ytterligare specialerbjudanden. Du kan också välja ett hotell i Melbourne online till bästa pris. Till exempel kan Hotel Windsor bokas från 113 euro per natt.

En stad med intressant arkitektur, där byggnader i viktoriansk stil samexisterar med moderna skyskrapor. Gatorna är mycket rena. Turister älskar att komma hit, eftersom denna stad har erkänts som den mest bekväma för livet sju gånger. Till exempel transporter. Flerfärgade spårvagnar är gratis för alla här. Vi ser grönområden inte bara i parker och på gator, utan även på byggnader. Gatorna är parallella med varandra, vilket i hög grad underlättar navigeringen. Här kommer du inte att se irriterande reklamstrukturer, även om det fortfarande finns reklam. I Melbourne är cigaretter mycket dyra, så regeringen kämpar mot rökning. Melbourne är också en sportstad. Sportevenemang hålls ofta på stadens många arenor.



Precis i metropolen kan du se ett mirakel - en rosa sjö. Det är fantastiskt. Förresten, det finns mer än en sådan sjö i Australien. Faktum är att vattnet här alltid är den vanliga färgen, och det blir rosa under en kort stund på grund av den intensiva värmen och bristen på regn. Och algerna som producerar det röda pigmentet utför detta mirakel. Att se detta naturfenomen är en stor framgång.

Melbourne
är en multinationell stad. Det är många invandrare här. Mer än tvåhundra olika nationer samexisterar fredligt i Australien, samexisterar, skapar familjer. Det finns till och med en sådan attraktion här - en bro på vilken steles är installerade. Var och en har namnet på det land från vilket folk bor i Australien. Det finns naturligtvis också Ryssland. Alla besökare blir australiensare.


Melbourne sover aldrig. Det är lika vackert på natten som på dagen. De många barerna och restaurangerna är fulla av folk. Prostitution här är en laglig verksamhet som betalar skatt. . Melbourne är en festivalstad. Vart och ett av folken som bor här tog med sig en del av sin kultur hit.