Australia on mannermaa. Tällä mantereella ei ole aktiivisia tulivuoria, mutta täällä on aurinkoa, merta, rantoja ja onnellisia ihmisiä. Australian väestö on keskittynyt pääasiassa rannikolle ja keskusta on erittäin harvaan asuttu. Melbourne on suurin kaupunki täällä. Sen avulla voidaan arvioida elämää koko maassa.

Ne, jotka haluavat matkustaa autolla, varaavat yleensä auton Australiasta verkossa etukäteen. Hinnat voivat vaihdella vuodenajan, vuokra-ajan ja saatavilla olevien lisäerikoisuuksien mukaan. Voit myös valita hotellin Melbournessa verkossa parhaaseen hintaan. Esimerkiksi Hotel Windsor voi varata alkaen 113 eurosta per yö.

Kaupunki, jolla on mielenkiintoinen arkkitehtuuri, jossa viktoriaaniset rakennukset elävät rinnakkain nykyaikaisten pilvenpiirtäjien kanssa. Kadut ovat erittäin siistejä. Turistit rakastavat tulla tänne, koska tämä kaupunki on tunnustettu elämän mukavimmaksi seitsemän kertaa. Esimerkiksi kuljetus. Moniväriset raitiovaunut ovat täällä kaikille ilmaisia. Näemme viheralueita paitsi puistoissa ja kaduilla, myös rakennuksissa. Kadut ovat yhdensuuntaiset toistensa kanssa, mikä helpottaa huomattavasti navigointia. Täällä et näe ärsyttäviä mainosrakenteita, vaikka mainontaa on edelleen. Melbournessa savukkeet ovat erittäin kalliita, joten hallitus taistelee tupakointia vastaan. Melbourne on myös urheilukaupunki. Urheilutapahtumia järjestetään usein kaupungin lukuisilla stadioneilla.



Aivan metropolissa voit nähdä ihmeen - vaaleanpunaisen järven. Se on upeaa. Muuten, Australiassa on useampi kuin yksi tällainen järvi. Itse asiassa vesi täällä on aina tavanomaista väriä, ja se muuttuu hetkeksi vaaleanpunaiseksi kovan kuumuuden ja sateen puutteen vuoksi. Ja levät, jotka tuottavat punaista pigmenttiä, tekevät tämän ihmeen. Tämän luonnonilmiön seuraaminen on suuri menestys.

Melbourne
on monikansallinen kaupunki. Täällä on paljon maahanmuuttajia. Yli kaksisataa eri kansakuntaa elää rauhanomaisesti rinnakkain Australiassa, elää rinnakkain, luo perheitä. Täällä on jopa sellainen nähtävyys - silta, johon on asennettu teräkset. Jokaisella on sen maan nimi, josta ihmiset asuvat Australiassa. Toki siellä on myös Venäjä. Kaikista vierailijoista tulee australialaisia.


Melbourne ei koskaan nuku. Se on yhtä kaunis yöllä kuin päivällä. Lukuisat baarit ja ravintolat ovat täynnä ihmisiä. Prostituutio on täällä laillista liiketoimintaa, joka maksaa veroja. . Melbourne on festivaalikaupunki. Jokainen täällä asuva kansa toi tänne palan kulttuuristaan.