Ausztrália szárazföldi ország. Ezen a kontinensen nincsenek aktív vulkánok, de van itt nap, óceán, strandok és boldog emberek. Ausztrália lakossága főként a tengerparton koncentrálódik, a központ pedig nagyon ritkán lakott. Melbourne itt a legnagyobb város. Az egész ország életének megítélésére használható.

Azok, akik szeretnek autóval utazni, általában előre online foglalnak autót Ausztráliában. Az árak szezononként, a bérlet időtartama és a további akciók függvényében változhatnak. Online is választhat szállodát Melbourne-ben a legjobb áron. Például a A Hotel Windsor éjszakánként 113 eurótól foglalható.

Egy város érdekes építészettel, ahol a viktoriánus stílusú épületek és a modern felhőkarcolók együtt élnek. Az utcák nagyon tiszták. A turisták szeretnek ide jönni, mert ezt a várost hétszer ismerték el az élet legkényelmesebb városának. Például a szállítás. A sokszínű villamosok itt mindenki számára ingyenesek. Zöldfelületeket nem csak a parkokban és az utcákon látunk, de még az épületeken is. Az utcák párhuzamosak egymással, ami nagyban megkönnyíti a navigációt. Itt nem fog látni bosszantó hirdetési struktúrákat, bár még mindig van reklám. Melbourne-ben nagyon drága a cigaretta, ezért a kormány a dohányzás ellen küzd. Melbourne a sport városa is. A város számos stadionjában gyakran rendeznek sporteseményeket.



Közvetlenül a metropoliszban láthat egy csodát - egy rózsaszín tavat. Ez fantasztikus. Ausztráliában egyébként nem egy ilyen tó található. Valójában itt mindig a megszokott színű a víz, és az erős hőség és az esőhiány miatt rövid időre rózsaszínűvé válik. A vörös pigmentet termelő algák pedig végrehajtják ezt a csodát. Ennek a természeti jelenségnek a megfigyelése nagy sikert aratott.

Melbourne
egy multinacionális város. Itt nagyon sok a bevándorló. Több mint kétszáz különböző nemzet él békésen egymás mellett Ausztráliában, él egymás mellett, családokat hoz létre. Még egy ilyen látványosság is van itt - egy híd, amelyre sztélék vannak felszerelve. Mindegyikben szerepel annak az országnak a neve, ahonnan Ausztráliában élnek az emberek. Persze van Oroszország is. Minden látogató ausztrál lesz.


Melbourne soha nem alszik. Éjszaka olyan szép, mint nappal. A számos bár és étterem zsúfolásig megtelt emberekkel. A prostitúció itt legális üzlet, amely adót fizet. . Melbourne egy fesztiválváros. Az itt élő népek mindegyike elhozta ide kultúrájának egy darabját.