Austrálie je pevninská země. Na tomto kontinentu nejsou žádné aktivní sopky, ale je zde slunce, oceán, pláže a šťastní lidé. Obyvatelstvo Austrálie se soustředí především na pobřeží a centrum je velmi řídce osídleno. Melbourne je zde největším městem. Může být použit k posouzení života v celé zemi.

Ti, kteří rádi cestují autem, si obvykle auto v Austrálii rezervují online předem. Ceny se mohou lišit podle sezóny, délky pronájmu a dalších dostupných speciálů. Můžete si také vybrat hotel v Melbourne online za nejlepší cenu. Například Hotel Windsor lze rezervovat od 113 eur za noc.

Město se zajímavou architekturou, kde budovy ve viktoriánském stylu koexistují s moderními mrakodrapy. Ulice jsou velmi čisté. Turisté sem rádi jezdí, protože toto město bylo sedmkrát uznáno jako nejvhodnější pro život. Například doprava. Pestrobarevné tramvaje jsou zde pro všechny zdarma. Zelené plochy vidíme nejen v parcích a na ulicích, ale dokonce i na budovách. Ulice jsou vzájemně rovnoběžné, což výrazně usnadňuje navigaci. Zde neuvidíte otravné reklamní struktury, i když stále existuje reklama. V Melbourne jsou cigarety velmi drahé, takže vláda proti kouření bojuje. Melbourne je také město sportu. Na mnoha městských stadionech se často konají sportovní akce.



Přímo v metropoli můžete vidět zázrak - růžové jezero. Je to fantastické. Mimochodem, v Austrálii je více než jedno takové jezero. Voda zde má vlastně vždy obvyklou barvu a vlivem intenzivního horka a nedostatku deště se nakrátko zbarví do růžova. A řasy, které produkují červený pigment, dělají tento zázrak. Pozorování tohoto přírodního úkazu je velkým úspěchem.

Melbourne
je nadnárodní město. Je zde hodně imigrantů. Více než dvě stě různých národů v Austrálii pokojně koexistuje, koexistuje, vytváří rodiny. Je zde dokonce taková atrakce - most, na kterém jsou instalovány stély. Každý má název země, ze které lidé v Austrálii žijí. Samozřejmě je tu i Rusko. Všichni návštěvníci se stanou Australany.


Melbourne nikdy nespí. V noci je stejně krásně jako ve dne. Četné bary a restaurace jsou přeplněné lidmi. Prostituce je zde legální podnikání, které platí daně. . Melbourne je festivalové město. Každý z národů, kteří zde žijí, sem přinesl kus své kultury.