Maroc este o țară cu adevărat unică, cu secole de istorie și cultură. Această țară este situată la intersecția a două culturi - europeană și islamică, este locuită în principal de vechi triburi arabe și berbere.

Pentru o călătorie confortabilă, mulți turiști preferă să folosească serviciile de închiriere de mașini în Maroc. Costul mediu al închirierii unei mașini în Maroc este de 20 de euro pe zi. De asemenea, este foarte convenabil să rezervi un hotel în Maroc în avans, costul mediu al unei camere în Rabat este de 60 de euro pe noapte.

În primul rând. Pe de altă parte, Marocul este înconjurat de munții verzi ai Africii și, pe de altă parte, se întinde cel mai mare deșert din lume.



Teritoriul acestei țări este mic, dar există o mulțime de atracții din el. Luați cel puțin cele mai frumoase plaje care sunt situate pe coasta Atlanticului, iar pe coasta Mediteranei putem vedea stâncile misterioase.

Și dacă mergeți la o plimbare lungă prin Maroc, atunci veți vedea un munte rapid. râurile cu cheile lor pitorești, pădurile de stejar veșnic verzi și pădurile de cedri care înconjoară Atlasul Înalt cu zăpezile sale albe ca zăpada.

În plus, ajungând în această țară, veți vedea monumente culturale care se află în număr mare pe teritoriul Marocului, muzeele locale vă vor spune despre tradițiile vechi ale popoarelor care trăiesc în această țară.

Toate aceste atracții ale Marocului atrag mulți turiști în această țară, numărul lor ajungând la 2 milioane pe an.< br>


De asemenea, printre obiectivele acestei țări aș dori să remarc și poporul indigen - berberi nomazi. Ei trăiesc în principal în satele care sunt situate pe versanții Munților Atlas.

Acești oameni sunt foarte sensibili la obiceiurile lor și încă îndeplinesc toate obiceiurile vechi. Iar cultura lor, care poate fi numită originală, atrage mulți turiști din întreaga lume.

Pe lângă atracțiile culturale ale Marocului, puteți, de asemenea, să vă familiarizați cu condiții excelente de recreere, precum și cu sporturile acvatice.

Dar despre asta vom vorbi mai târziu, dar acum aș dori să vorbesc despre cele mai faimoase atracții ale acestei țări, iar prima astfel de priveliști este Marrakech.



În acest oraș, literalmente totul respiră istorie, literalmente în fiecare colț puteți găsi ceva interesant și valoros istoric, de exemplu, Orașul Vechi sau adevărate piețe orientale, faimoasa Medina și Fes sunt, de asemenea, situate în acest oraș.

Și dacă ești pasionat de arhitectură, atunci ar trebui să vizitezi Palatul Regal, care este un exemplu clasic de cultura și arhitectura arabă.

Dacă ai vizitat Maroc, atunci cu siguranță trebuie să te oprești b y cea mai mare metropolă a sa - Casablanca. Asigurați-vă că vizitați moscheea, care se află pe unul dintre țărmurile Oceanului Atlantic.

Această moschee a fost iluminată în 1993 în onoarea lui Hassan al II-lea, regele Marocului. Această moschee are cel mai înalt minaret din lume, înălțimea sa este de 175 de metri. Acest templu pentru musulmani a fost construit în stil spaniol-maur și găzduiește aproximativ trei mii de credincioși.

Oamenii de orice credință pot intra în această moschee, apropo, aceasta este singura Mecca în care necredincioșii au voie. a intra.