Marokko on todella ainutlaatuinen maa, jolla on vuosisatoja historiaa ja kulttuuria. Tämä maa sijaitsee kahden kulttuurin - eurooppalaisen ja islamilaisen - risteyksessä, ja sitä asuttavat pääasiassa muinaiset arabi- ja berberiheimot.

Mukava matkan saamiseksi monet turistit käyttävät mieluummin autonvuokrauspalveluita Marokossa. Keskimääräinen autonvuokraushinta Marokossa on 20 euroa päivässä. On myös erittäin kätevää varata hotelli Marokosta etukäteen, keskimääräinen huoneen hinta Rabatissa on 60 euroa per yö.

Yksi ​​kerrallaan Toisaalta Marokkoa ympäröivät Afrikan vihreät vuoret, ja toisaalta ulottuu maailman suurin aavikko.



Tämän maan alue on pieni, mutta siellä on paljon siinä olevista nähtävyyksistä. Ota ainakin kauneimmat Atlantin rannikolla sijaitsevat rannat, ja Välimeren rannikolla voimme nähdä salaperäiset kalliot.

Ja jos lähdet pitkälle kävelylle ympäri Marokkoa, näet nopean vuoren joet maalauksellisilla rotkoineen, ikivihreät tammimetsät ja setrimetsät, jotka ympäröivät Korkeaa Atlasta lumivalkoisine lumineen.

Lisäksi saavuttuasi tähän maahan näet kulttuurimonumentteja, joita on runsaasti Marokon alueella paikalliset museot kertovat sinulle tässä maassa asuvien kansojen ikivanhoista perinteistä.

Kaikki nämä Marokon nähtävyydet houkuttelevat tähän maahan paljon turisteja, heidän lukumääränsä on 2 miljoonaa vuodessa.< br>


Lisäksi tämän maan nähtävyyksiin haluaisin mainita alkuperäiskansat - nomadiberberit. He asuvat pääasiassa kylissä, jotka sijaitsevat Atlasvuorten rinteillä.

Nämä ihmiset ovat erittäin herkkiä tavoilleen ja noudattavat edelleen kaikkia vanhoja tapoja. Ja heidän omaperäiseksi kutsuttava kulttuurinsa houkuttelee monia turisteja kaikkialta maailmasta.

Marokon kulttuurinähtävyyksien lisäksi pääset tutustumaan erinomaisiin virkistysolosuhteisiin sekä vesiurheiluun.

Mutta puhumme tästä myöhemmin, mutta nyt haluaisin puhua tämän maan kuuluisimmista nähtävyyksistä, ja ensimmäinen tällainen nähtävyys on Marrakech.



Tässä kaupungissa kirjaimellisesti kaikki hengittää historiaa, kirjaimellisesti joka kolkasta löydät jotain mielenkiintoista ja historiallisesti arvokasta, esimerkiksi vanhaa kaupunkia tai todellisia itämaisia ​​markkinoita, kuuluisa Medina ja Fes sijaitsevat myös tässä kaupungissa.

>Ja jos olet kiinnostunut arkkitehtuurista, sinun kannattaa tutustua kuninkaalliseen palatsiin, joka on klassinen esimerkki arabikulttuurista ja arkkitehtuurista.

Jos olet käynyt Marokossa, sinun täytyy ehdottomasti pysähtyä b y sen suurin metropoli - Casablanca. Muista tutustua moskeijaan, joka seisoo yhdellä Atlantin valtameren rannalla.

Tämä moskeija valaistu vuonna 1993 Marokon kuninkaan Hassan II:n kunniaksi. Tässä moskeijassa on maailman korkein minareetti, sen korkeus on 175 metriä. Tämä muslimien temppeli rakennettiin espanjalais-maurilaistyyliin, ja siihen mahtuu noin kolmetuhatta uskovaa.

Tähän moskeijaan voivat mennä mitä tahansa uskoa edustavat ihmiset. Tämä on muuten ainoa Mekka, johon ei-uskovat pääsevät sisään.