Brandenburgissa on yli 3000 järveä ja lukuisia pieniä jokia. Lisäksi täältä löydät suuren kansallispuiston ja erilaisia luonnonpuistoja, jotka säilyttävät Brandenburgin upean luonnon ja tekevät siitä vierailijoiden ulottuvilla.

Makea luonto

Laaja kasvisto ja eläimistö luo monipuolisia harrastusmahdollisuuksia niin nuorille kuin vanhoillekin, erityisesti vesiurheilun saralla. Kesällä voit uida rannoilla ja järvissä tai vain nauttia auringosta kauniilla taustalla. Voit myös tutustua alueeseen veneissä ja kanooteissa tai kalastaa rauhassa jokien ja järvien rannoilla.

Joka päivä turistit menevät Saksaan ennakkotilaamalla autonvuokrauksen. Dusseldorfin lentokentällä pienikokoisen auton keskihinta on 17 euroa päivässä, Dresdenin lentokentällä 18 euroa päivässä.

Luontoon voi tutustua myös maasta käsin, koska siellä on monia vaellusreittejä, pyörä- ja hevospolkuja sekä luistelupolkuja.
Stressistä kärsiville on tarjolla erilaisia kylpylöitä, kuten Belzigin kivilämpökylpylät. , jossa voit rentoutua ja rentoutua.
Brandenburgilla on paljon muutakin tarjottavaa: lukuisat linnat, museot ja galleriat tekevät Brandenburgista paratiisi kulttuurista kiinnostuneille.

Lähellä kuuluisaa Sanssoucin linnaa, Fredrik Suuren kesäasuntoa, on monia muita arkkitehtonisia ihmeitä aina barokista ja renessanssista varhaiseen klassismiin. Lomanviettäjillä on mahdollisuus yöpyä yhdessä monista linnahotelleista, jotka on tietysti kunnostettu ja varustettu kaikilla moderneilla mukavuuksilla.



Aina juhlava

Kerran vuodessa "Potsdamin palatsin yö" järjestetään Sanssouci-puistossa: Bachin, Debussyn ja Dvorakin sävellyksiä esittävät johtavat muusikot ja tanssiyhtyeet tulkitsevat barokkityyliin. Jotta juhlasta tulisi mahdollisimman autenttinen, taiteilijat ja vierailijat pukeutuvat barokkipukuihin.

Alueen kahdessa suuressa kaupungissa, Cottbusissa ja osavaltion pääkaupungissa Potsdamissa, on monia kauppoja, Potsdamin osavaltion teatteri ja Babelsbergin elokuvapuisto<. /a> ja muut museot ja näyttelyt. Jos tämä ei riitä, voit hyvän infrastruktuurin ansiosta tehdä lyhyen matkan Berliiniin.



Ja mitä aamiaiseksi

Tapahtumienrikkaan päivän jälkeen kannattaa palata johonkin monista maalaistaloista ja tutustua Brandenburgin keittiön hienostuneisuuteen. Ruokalistalla on kala- ja perunaruokia sekä tuoreita paikallisia tuotteita. Mikä voisi olla parempaa kuin nauttia parsasta tai suolakurkusta terassilla maalaisravintola Beelitzerissä ja jälkiruoaksi Frst-Pckler-jäätelöä (suklaa-, mansikka- ja vaniljajäätelön yhdistelmä).

Viinin ystävät eivät voi jättää väliin "kukkivan puun festivaali", perinteinen kansanfestivaali Werderissä, joka kutsuu sinut maistamaan erilaisia paikallisia hedelmäviinejä.