Euroopan pohjoisimman pisteen Nordkappin henkeäsalpaava kauneus vangitsee koskemattoman erämaan olemuksen ja raa'an kauneuden, joka on täysin ainutlaatuinen. Jos kaipaat seikkailua, joka on poikkeava, matka tälle karulle Pohjois-Euroopan niemelle jättää sinulle lähtemättömät muistot.

Alkaen Bergenistä

Matkasi Euroopan huipulle alkaa Bergenistä. Unescon maailmanperintökohteesta Bryggen tunnettu kaupunki on Norjan toiseksi suurin. Luonnonkaunis rannikkoajo E39-valtatietä pitkin vie sinut kiehtoviin luonnonmaisemiin, kuten kuuluisan kauniisiin vuonoihin. Bergenin kansainvälisellä lentoasemalla voit järjestää autonvuokrauksen Bookingautosin erinomaisen palvelun avulla. Heidän palvelunsa takaavat edullisia autonvuokrausvaihtoehtoja laajalla valikoimalla malleja. Se on helpoin ja joustavin tapa aloittaa matkasi.

Reitti Nordkappiin

Ajaminen Bergenistä Nordkappiin on epäilemättä yksi Euroopan tunnelmallisimmista maantieretkistä. Tämä ajomatka on matka läpi pohjoismaisen kulttuurin, kun näet vertaansa vailla olevia norjalaisia maisemia. Se tarjoaa myös käsityksen saamelaiskulttuurista, kun kuljet saamelaispääkaupungin Karasjoen läpi.

Ja kyllä! Muista vierailla Lofoottien kuvankauniissa Reinessä. Tämä kiehtova kalastajakylä on upea nähtävyys perinteisine punavalkoisine kalastajamajoineen rannikolla ja vuonon yläpuolella kohoavilla vuorilla.

Huippu - Nordkapp

Kun saavut Nordkappiin, seisot Euroopan jyrkänteellä. Tämän jyrkän kallion korkeus on vaikuttava 307 metriä, ja sieltä on näkymät Barentsinmeren kiemurteleville vesille. Se ei ole vain maantieteellinen sijainti, vaan paikka, jonne aurinko ei laske kesällä – saat ainutlaatuisen kokemuksen keskyön auringosta.

Nordkappissa vieraile North Cape Hallissa, se tarjoaa upean panoraamaelokuvan paikallisesta Finnmarkin alueesta ja voit myös lähettää täältä kirjeen erikoisleimalla. Lisäksi selfien ystäville ikoninen maapallomonumentti on pakollinen paikka.

Lähdä Osloon

Kun olet kasvattanut seikkailuhenkeäsi Nordkappissa, kannattaa suunnata Norjan pääkaupunkiin Osloon. Tämä kaupunki yhdistää kauniisti kaupunkielämän ja helpon pääsyn ulos. Tutkittavaa riittää Vigeland Parkin upeista veistoksesta vaikuttavaan Akershusin linnoitukseen.

Oslossa matkustaville Bookingautos tarjoaa myös edullisia autonvuokrausvaihtoehtoja. Ajoneuvon vapaus antaa sinun kokea tämän eloisan kaupungin joka kolkassa omaan tahtiisi. Pyöräsarjallasi voit navigoida paikallisiin nähtävyyksiin, kuten kuuluisaan Viikinkilaivamuseoon, tai käydä kiertueella kuninkaallisessa palatsissa.

Täydellinen kumppani – Bookingautos

Tällä eeppisellä matkalla Euroopan huipulle tarvitset luotettavan matkakumppanin, ja Bookingautos on täydellinen valinta. Heidän erinomaisen palvelunsa ansiosta saat Norjan parhaat viime hetken autonvuokraustarjoukset, joiden avulla voit tutustua Nordkappiin, Bergeniin ja Osloon tyylikkäästi ja mukavasti.

Jos sinulla on vaihtoehtoja varata edullinen auto Bergenin kansainväliseltä lentoasemalta tai Oslosta, saat taatusti matkan, joka on täynnä unohtumattomia näkymiä, upeita maisemia ja syvällisiä kokemuksia. Mitä odotat? Pakkaa matkalaukkusi, varaa kyyti Bookingautosilla ja lähde elämäsi matkalle!