A Belgium gazdag történelme és királyi öröksége gyönyörűen bemutatkozik az impozáns kastélyokban és gondozott kertekben. Ezek a pompás rezidenciák betekintést nyújtanak az ország arisztokratikus múltjába és lehetőséget nyújtanak a látogatóknak arra, hogy bebarangolják a buja kerteket, megcsodálják a bonyolult építészetet és elmerüljenek a királyi történelemben.

A brüsszeli Királyi Palota: Ahol a Királyság találkozik az Eleganciával

A brüsszeli Királyi Palota Belgium alkotmányos monarchiájának szimbóluma. A nyári hónapokban nyitva áll a nagyközönség előtt, a palota pompás termei és díszítései lenyűgözik a látogatókat. Sétáljon a környező Királyi Parkban és élvezze a város szívében található nyugalmat.

A Laeken-i Királyi Kastély: Királyi lakhely a Zöld Pompával

A laekeni Királyi Kastély Brüsszelben híres lenyűgöző építészetéről és lélegzetelállító kertjeiről. A Királyi Üvegházakat, amelyek évente csak korlátozott ideig nyitva állnak a nagyközönség számára, a világ minden tájáról származó növények és virágok sokszínű gyűjteménye tárja elénk.

A Belœil-i Kastély: Egy történelmi ékszer Walloniában

A Hainaut tartományban található Belœil-i Kastély gyakran nevezik Belgium"Versailles"-jának. Pompás építészete, műtárgyakkal teli belső terei és gondosan karbantartott kertjei miatt mindenképpen érdemes ellátogatni ide.

A Coudenberg-palota: A brüsszeli rejtett történelem feltárása

A brüsszeli Coudenberg-palota egyedi történelmi élményt nyújt. Bár a palota maga az idő során elveszett, az alatta található régészeti lelőhely betekintést nyújt az egykori királyi rezidencia egykori pompa világába.

A Modave Kastély: Egy mesés erőd az Ardenneken

Ardennék vidékén megbúvó Modave Kastély romantikus és festői kastély, amelyet buja növényzet vesz körül. Fedezze fel berendezett szobáit, lenyűgöző műtárgy-gyűjteményét és élvezze a környező táj panorámáját.

A Oostende-i Királyi Kastély: Parti elegancia és tengerre néző látvány

A oostende-i Királyi Kastély King Leopold II-tenger iránti szenvedélyének tiszteletére épült. A kastély és az ehhez tartozó kertek és sétány a látogatóknak lehetőséget nyújtanak, hogy élvezzék a parti szépséget és a hullámok nyugtató hangját.

Autóbérlés a királyi felfedezéshez

Belgium királyi rezidenciáinak felfedezése még kényelmesebbé válik egy bérelt autóval. Legyen szó a Brüsszeli Repülőtéren vagy Liège-ben való landolásról, a BookingAutos autókölcsönzéssel rugalmasságot biztosít Önnek, hogy saját tempójában fedezze fel ezeket a királyi helyszíneket.

Ajánlott autókölcsönzés:

Induljon el egy utazásra Belgium királyi rezidenciáin keresztül, ahol a történelem, az építészet és a természet harmonikusan találkozik, és egy igazán méltóságos élményt teremt.