Belgian rikas historia ja kuninkaallinen perintö näkyvät kauniisti sen suurissa linnoissa ja hoidetuissa puutarhoissa. Nämä loisteliaat asuinpaikat tarjoavat vilauksen maan aristokraattisesta menneisyydestä ja antavat vierailijoille mahdollisuuden vaeltella rehevissä puutarhoissa, ihailla monimutkaista arkkitehtuuria ja uppoutua kuninkaalliseen historiaan.

Brysselin kuninkaallinen palatsi: Kuninkaallisuus kohtaa eleganssin

Brysselin kuninkaallinen palatsi on symboli Belgiasta perustuslaillisena monarkiana. Avoinna yleisölle kesäkuukausina, palatsin ylelliset salit ja loisteliaat koristeet jättävät vierailijat ällistyneiksi. Kävele ympäröivään kuninkaalliseen puistoon rauhoittavaan pakopaikkaan kaupungin sydämessä.

Laekenin kuninkaallinen linna: Kuninkaallinen asuinpaikka viheriönpurppurassa

Laekenin kuninkaallinen linna Brysselissä on tunnettu upeasta arkkitehtuuristaan ja henkeäsalpaavista puutarhoistaan. Yleisölle rajoitetun ajan avoinna olevat kuninkaalliset kasvihuoneet esittelevät monipuolisen kokoelman kasveja ja kukkia eri puolilta maailmaa.

Belœilin linna: Historiallinen jalokivi Walloniassa

Sijaitsee Hainautin maakunnassa, Belœilin linnaa kutsutaan usein"Belgian Versaillesiksi."Sen upea arkkitehtuuri, taideaarteilla täytetyt sisätilat ja viimeistellyt puutarhat tekevät siitä ehdottomasti vierailun arvoisen kohteen.

Coudenbergin palatsi: Brysselin kätketty historian aarre

Coudenbergin palatsi Brysselissä tarjoaa ainutlaatuisen historianelämyksen. Vaikka itse palatsi on hävitetty ajan saatossa, sen alle sijoittuva arkeologinen alue antaa vilauksen entisen kuninkaallisen asuinpaikan entisestä suuruudesta.

Modave Castle: Satumainen linnoitus Ardennien sydämessä

Modave Castle, joka sijaitsee Ardennien alueella, on romanttinen ja kuvankaunis linna ympäröivien vehreyden keskellä. Tutustu kalustettuihin huoneisiin, vaikuttavaan taidekokoelmaan ja nauti panoraamanäkymistä ympäröivään maisemaan.

Ostendin kuninkaallinen linna: Rannikon eleganssia ja merinäkymiä

Ostendin kuninkaallinen linna on kunnianosoitus kuningas Leopold II:n intohimolle merelle. Linna, sen vieressä olevat puutarhat ja kävelykatu tarjoavat vierailijoille mahdollisuuden nauttia rannikon kauneudesta ja rentouttavasta meren äänestä.

Autonvuokraus kuninkaalliseen tutkimusmatkaan

Belgian kuninkaallisten asuinpaikkojen tutkiminen on entistä kätevämpää vuokra-autolla. Olitpa saapumassa Bruggen lentoasemalle tai Liègeen, auton vuokraaminen BookingAutoksella antaa sinulle joustavuuden tutkia näitä kuninkaallisia kohteita omassa tahdissasi.

Suositeltava autonvuokraus:

Lähde matkalle Belgiassa sijaitseviin kuninkaallisiin asuinpaikkoihin, joissa historia, arkkitehtuuri ja luonto sulautuvat yhteen luomaan todella majesteettisen kokemuksen.