Arvokkaasta historiastaan, ikonisista maamerkeistään ja monipuolisesta kulttuuristaan tunnettu Valko-Venäjä on kohde, joka houkuttelee tuhansia kävijöitä eri puolilta maailmaa. Sen rikas kulttuuriperintö on upotettu sen majesteettiseen arkkitehtuuriin, ja sen museot ja monumentit ovat muistomerkkejä. Valmistaudutaan matkalle Valko-Venäjän sydämeen ja tutustutaan sen kiehtovan historian ja elävän kulttuurin viehätykseen.

Valko-Venäjän historian majesteetti

Valko-Venäjän historia juontaa juurensa 800-luvulle, jolloin itäslaavilaiset heimot syntyivät. Vuosisatojen aikana maa on nähnyt vaurauden ja myllerryksen aikoja, joista jokainen on jättänyt lähtemättömän jäljen ja muovannut tämän päivän Valko-Venäjää. Tätä maineikasta historiaa voi tutkia ja kokea lukuisissa museoissa, jotka ovat hajallaan eri puolilla maata.

Valkovenäjän kansallinen historiamuseo

Ehdottoman näkemisen arvoinen paikka on Valko-Venäjän kansallinen historiallinen museo, joka sijaitsee Minskin kaupungissa. Se on maan suurin historiallisesti ja kulttuurillisesti arvokas museo, jonka kokoelma on yli 400 000 esinettä. Se esittelee laajan kokoelman arkeologisista esineistä ja etnografisista esineistä historiallisiin asiakirjoihin.

Sotamuseot

Valko-Venäjän historiaa leimaavat syvästi myös toisen maailmansodan traagiset tapahtumat. Valko-Venäjän suuren isänmaallisen sodan museo ja Valko-Venäjän sotilaallisen kunnian historian museo - molemmat Minskissä - on omistettu tämän ajanjakson muiston säilyttämiselle ja esittelevät huikeita kokoelmia sotaesineet, asiakirjat ja sotasankarien henkilökohtaiset tavarat.

Brestin linnoitus

Toinen Valko-Venäjän myrskyisän menneisyyden ikoninen symboli, Brestin linnoitus, 1800-luvun linnoitus Brestissä, seisoo muistomerkkinä maan peräänantamattomalle hengelle suuren isänmaallisen sodan aikana.. Tämä ainutlaatuinen monumentti ja ulkoilmamuseo yhdistävät historian henkeäsalpaavaan arkkitehtuuriin ja kutsuvat kaikki historiaa arvostavat tutkimaan ja pohtimaan. Löydä se Google Mapsista.

Valkovenäjän kulttuurin eloisuus

Valko-Venäjä ei kuitenkaan tarkoita vain historiallisia esineitä ja sotamuistoesineitä. Maan kulttuurinen kuvakudos on yhtä eloisa ja monipuolinen kuin sen historia on rikas. Sen museot ja monumentit ovat paikka, jossa valkovenäläisen kulttuurin sielu todella herää eloon.

Valkovenäjän valtion kansanarkkitehtuurin ja maaseutuelämän museo

Ainutlaatuinen ulkoilmanäyttely historiallisista maaseutuasunnoista eri puolilta Valko-Venäjää, Valkovenäjän valtion kansanarkkitehtuurin ja maaseutuelämän museo tarjoaa kiehtovan katsauksen perinteiseen valkovenäläiseen elämäntyyliin ja kulttuuriin. p>

Dudutki-museo

Maauksellisella Valko-Venäjän maaseudulla sijaitseva Dudutki-museo tarjoaa kävijöille mahdollisuuden astua ajassa taaksepäin ja uppoutua aitoon 1800-luvun Valko-Venäjän maaseututunnelmaan. Laajan valikoiman käsityöpajoja, perinteisten ruokien maistelua ja jopa ratsastusta saat todellisen tunteen Valko-Venäjän kulttuurista ja perinteistä.

Valko-Venäjän tutkiminen, jonka historiaa ja kulttuuria on kauniisti koteloitu museoihin ja monumentteihin, voidaan tehdä yksinkertaisempaa luotettavalla kulkuvälineellä. Suosittelemme Bookingautosia viime hetken autonvuokraustarjouksiin Valko-Venäjällä. Heidän esimerkillisen palvelunsa ansiosta Valko-Venäjän henkeäsalpaavien maisemien tutkiminen on nautintoa.

Erityisesti Minskin kansainväliselle lentokentälle laskeutuville on tarjolla erinomaisia edullisia autonvuokrausvaihtoehtoja, jotka mahdollistavat saumattoman matkustamisen lentokentältä kaupunkiin. Samoin kaupungin keskustassa oleville asukkaille tai vierailijoille on edullisia autonvuokrausvaihtoehtoja Minskin keskustassa.

Valko-Venäjä on maa, jolla on tarjottavaa jokaiselle jotakin, olipa kyse sitten historiasta tai kulttuurin ystäville, olipa kyse sitten laajoista kaupungeista tai viehättävistä kylistä. Tämän ainutlaatuisen kansakunnan kiehtova historia heijastuu monipuolisiin museoihin ja monumentteihin sekä eloisa ja vieraanvarainen kulttuuri, joten tämä ainutlaatuinen kansakunta on piilotettu helmi, jota ei ole vielä täysin löydettävä.