Heide Park není jen největším německým tematickým parkem, ale je také jednou z nejnapínavějších zábavních destinací v celé Evropě. Nachází se v Soltau v Dolním Sasku, park se rozkládá na rozlehlé ploše 210 akrů a nabízí řadu aktivit, které vyhovují vkusu všech věkových kategorií a úrovní dobrodružství. Od adrenalinových horských drah po interaktivní zážitky pro děti, návštěva Heide Parku slibuje nezapomenutelný zážitek pro každého.

Vzrušující jízdy a nezapomenutelné zážitky

Heide Park s více než 40 atrakcemi, hrami a představeními nabízí mnoho způsobů, jak prozkoumat a užít si. Mezi nejoblíbenější atrakce patří Colossos, jedna z nejvyšších a nejrychlejších dřevěných horských drah na světě. Další srdcervoucí jízdou je Krake, potápěčská dráha, která jezdce ponoří do tlamy bájného mořského tvora. S každou jízdou poskytující jedinečný zážitek najdou návštěvníci nekonečné vzrušení na každém rohu.

Pokud by se vzrušující jízdy nelíbily každému, Heide Park nabízí řadu dalších atrakcí. Peppa Pig Land je interaktivní oblast ideální pro mladší návštěvníky, kde se mohou setkat s postavami, užít si jízdy vhodné pro děti a ponořit se do nádherného světa prasátka Peppa.

Pohodlné umístění

Heide Park má výhodnou polohu v blízkosti dvou velkých německých měst. Park je asi hodinu a půl jízdy od Hamburku a dvě hodiny od Berlína. Díky tomu je ideální výletní destinací pro místní i turisty.

Při plánování cesty do parku Heide z Hamburku nebo Berlína je vysoce doporučeným přístupem pronajmout si auto. Nejen, že to zvyšuje pohodlí vašeho cestování, ale také vám to umožňuje plně ovládat svůj vlastní itinerář. Nejlepší nabídky na pronájem aut najdete na Bookingautos.

Výběr Bookingautos pro potřeby pronájmu auta

Bookingautos je důvěryhodná a spolehlivá autopůjčovna nabízející cenově dostupné a rozsáhlé možnosti po celém Německu. Ať už přijíždíte na letiště Tegel v Berlíně nebo na letiště v Hamburku, Bookingautos může snadno splnit vaše potřeby ohledně pronájmu auta. Nabízejí nejen cenově dostupné možnosti s cenami od 30 USD za den, ale také širokou škálu vozů, ze kterých si můžete vybrat.

Vždy se doporučuje rezervovat si pronájem auta předem, ale pokud zjistíte, že potřebujete vozidlo na poslední chvíli, Bookingautos nabízí skvělé nabídky pronájmu aut na poslední chvíli v Německu. To zajišťuje bezproblémovou cestu z letiště do Heide Parku v pohodlí vlastního pronajatého vozidla.

Kompletní balíček zábavy a vzrušení

Heide Park má jedinečné místo v německé krajině a spojuje vzrušení s nádhernou přírodní atmosférou. Tento zábavní park nabízí něco pro každého, od vzrušujících jízd až po něžná dětská dobrodružství, což z něj dělá ideální destinaci pro rodiny, milovníky dobrodružství a všechny mezi tím.

Ať už letíte do Hamburku nebo Berlína, jízda dolů do parku Heide je pohodlnou možností. S Bookingautos se nebudete muset starat o dopravu. Stačí si zarezervovat auto, které vyhovuje vašim potřebám, vyzvednout si ho na letišti a jet vstříc nezapomenutelnému dobrodružství v Heide Park, přední německé destinaci zábavního parku.